Плехов Алексей (блог)

Де пройти курси корпоративної англійської мови та які особливості навчання

Корпоративна англійська мова зараз використовується у багатьох компаніях, й у ряді випадків потребує додаткового навчання. Варто зазначити, що навичок отриманих у навчальних закладах виявляється недостатньо, бо корпоративний жаргон має індивідуальні особливості. Таким чином, якщо професійне тестування мовних компетенцій виявило певні недоліки, тоді може знадобитися допомога спеціаліста.

Як підібрати курси

Практика показує, що заняття з репетитором можуть не принести позитивного результату, якщо у спеціаліста немає досвіду спілкування у корпоративному середовищі. Своєю чергою, пройшовши курси професійної серії https://bubbles.center/korporatyvna-angliyska/ зазначеної онлайн-школи, зможете опанувати діловий сленг, тим самим почнете спілкуватися на теми, що належать до сфери бізнесу. Обрати можливо стандартний курс або модель навчання ESP. Для проходження програми знадобиться три семестри, з обов’язковим щомісячним оцінюванням. Серед переваг такого підходу, можна виділити наступні аспекти:

  • Взаємодія с професіоналами;
  • Навчання по сучасній програмі;
  • Можливість вибору актуального рівня;
  • Особистий розвиток на професійному рівні.

Де пройти курси корпоративної англійської мови та які особливості навчання

Особливості навчального процесу

Зі свого боку, онлайн-школа Bubbles English Center формує міні-групи, заняття у парах та застосовує курси-конструктори певного напрямку. Така модель дозволяє створити атмосферу, яка сприяє розвитку людини. Причому у групах навчаються люди ідентичного рівня, що дозволяє прогресувати, й при необхідності допомагати партнерам.

Перед початком навчання, відбувається детальний аналіз ваших потреб та вимог, з ціллю вивести учнів на певний рівень. Тобто складається індивідуальна програма з тими компонентами, які належать до конкретної комерційної сфери. Замовники отримують тільки той матеріал, який є корисним для бізнесу.

Коли необхідні курси

Знання корпоративної англійської мови можуть знадобитися у різних випадках, навіть коли у компанії відсутні іноземні представництва. Перш за все, англійська необхідна для комунікації з клієнтами та партнерами. Наприклад, спілкування може відбуватися у вигляді телефонних розмов або переписок інтернетом. Для таких випадків достатньо середнього рівня, щоб зуміти надати певну інформацію.

Якщо сфера діяльності компанії охоплює декілька країн, з функціонуванням представництв, тоді знадобляться знання англійської на високому рівні. Тобто, представникам організації необхідно вільно розмовляти, укладати договори та інші офіційні документи. Для досягнення такого рівня, знадобиться пройти процес навчання, який може складатися з декількох етапів.

28.08.2024, 19:15

Text.ru - 100.00%