Плехов Алексей (блог)

Як купити квиток на потяг у форматі онлайн та наскільки зручно

При використанні послуг залізничного транспорту, можливо суттєво спростити процес покупки білетів. Для цього раціонально застосовувати тематичний онлайн сервіс, який дублює чинні пропозиції Укрзалізниці.

А саме, коли зацікавлені у певній поїздці, ознайомтеся з доступними варіантами на платформі PROIZD. Зазначена компанія реалізує квитки на потяг у дистанційному форматі, й має розклад руху потягів з останніми оновленнями. Слід зазначити, що Укрзалізниця довгий час співпрацює з компанією PROIZD, й надала сервісу статус офіційного агента.

Що необхідно для покупки

Для того, щоб скористатися дистанційним форматом, знадобиться комп’ютерний пристрій та банківська карта. Своєю чергою для замовлення квитка, необхідно виконати наступні маніпуляції:

  • Зазначити напрямок;
  • Обрати дату;
  • Замовити квиток на актуальний потяг;
  • Здійснити оплату послуги.

У середньому достатньо п’яти хвилин, щоб знайти актуальну пропозицію та виконати замовлення. В результаті непотрібно знаходитися в чергах біля каси, бо дистанційний сервіс надає аналогічні можливості.

Різновиди пропозицій

Зручність залізничного транспорту полягає у тому, що клієнти можуть орієнтуватися на різні пропозиції. Наприклад, якщо маєте намір подорожувати в комфортабельних апартаментах, тоді замовляйте квиток в купе. Для охочих мінімізувати фінансові витрати, доступні місця в плацкартних вагонах. Таким чином, кожний пасажир може обрати пріоритетний варіант для проведення поїздки.

01.04.2023, 14:45